Lite bal


Favvo

 
Åh, så bra.. tröttnar aldrig! rekomenderar!!

Nytt

Shorts från Maison Scotch, linne från odd molly. Såå nöjd!

Hej!

Har haft så himla mycket att göra den senaste veckan så har inte haft tid att skrivs.. Ska absolut visa bilder frånbalen osv men inte just nu.. Men har iallafall hunnit att festat några gånger, sovit, varit med vänner. Varit i Norrtälje och. Osv..  Ska äta frulle nu och sen kanske träffa nån! Festa ikväll ska jag iallafall gö rs... Pusss!!! 

DET ÄR BAL IDAG!!


Godnatt vänner

Är ledsen men hoppas att morgondagen är som normalt igen.. Ska sova puss!

Mums

Åh dör va snygga, speciellt första killlen åhhh!!

I sommar

Untitled #1



Torsdag

Började skolan vid 11 och hade inte så viktiga lektioner, övade inför skolavslutningen med musikläraren och skolkade sista lektionen för att åka in till stan för att kolla balklänningar med Caroline.. Vi hittade flera jätte snygga och blev kär i en och en annan. Mötte sedan upp pappa för att köpa en present till mamma och sen mötte vi min syster och mamma. Vi gick och tog en drink på en bar vid gamla stan kajen, och åt sen på en jätte god restaurang i gamla stan.. Jätte mysigt var det!
Hemma nu och ska fixa lite i rummet och bara ta det lugnt.. Börjar egentligen vid tjugo i elva imorgon men funderar på att börja halv ett istället.. vi får se! Imorgon ska jag på indomöte om ett jobb, och ska sen fika med Alva.. puss vänner!

Bal makeup inspiration


Typ något sånt här skulle jag vilja ha.. Är dock hur dålig på helst att lägga på ögonskugga så måste öva eller så får nån av mina vänner göra det åt mig haha.. Men där har ni lite insipration. puss ska sova nu!


LÄNKBYTE!

Länkbyte med Sanna! Snygg rolig och snäll tjej, läs hennes blogg här kompisar! puss

Good things always comes to an end

Jag vet inte om jag är arg, ledsen eller besviken på dig, eller om jag är allt.

Onsdag

Igår drog jag och Caroline lite spontan sådär till en fest i sköndal, och efter ett tag kom också Sandra och Denise.. sunt småtimmarna beställde vi en taxi hem till mig och somna sött runt fyra. Just nu har jag gäster och ska iväg och träna om ett tag, ska gå ner till gästerna igen så kanske vi hörs senare puss.

Prom shoes

Mina skor till balen den 12 juni!

Hos Cornelia

Är hemma hos Cornelia med Filippa och Olivia. Vi sa snart sätta på en skräckis och sen sover jag här! Puss på er

Godnatt vännerrr

Ska duscha nu och sova sen.. imorgon har jag min sista hela skoldag någonsin i björkhagensskola.. Jajaj! puss hörs imorgon

Jag och Caroline i sommar

Antingen åker vi till Malta, Spanien, Bulgarien, Grekland, Italien eller Cypern?
Sunny beach, St julians, Sunny beach, Ayia Napa, Alanya eller Kos/Rhodos?
Är så taggad på sommaren!!


Tröttnar aldrig


Should've known better

Börjar blogga igen.. Känns så tråkigt att jag inte kan bläddra tillbaka i något arkiv och läsa om den här vintern och våren.. Trist om det skulle bli samma sak nu nästa vinter om sommarn och när jag ska började i gymnasiet! Tror att den hrä sommaren och det året jag har framför mig just nu kommer va väldigt viktigt.. Fortsätt läs här nu! puss & kyss

Details from my room


RSS 2.0