JAG HATAR BLOGG.SE

byter tillbaka till devote nu! hehe!

http://alicehelena.devote.se

SÖNDAG

Goodmorgoon!
Rolig kväll igår! Jag och My åkte ut till mitt ute i ingestans på fest tillsammans med Sandra & Theresa, lite segt ibörjan men sen vart det jätte roligt..! Träffade killarna från RmM och dem var astrevliga!
Men har nu ont i huvudet som fan, och hade tänkt att plugag idag men det går nog sådär.. Ska spela in en musikvideo med My, Gaby, Li & Carro idag också. Jag ska vara tomte och har inga kläder.. tjoho... Känns just nu som om det kommer gå åt helvete. Men aja! Måste fortsätta plugga (eller ja egentligen så ritar & virkar jag, så kan knappast kallas plugg) och fixa kläder..! Blog ya later!


LÖRDAG!!

Oherre, vill inte prata om går kvällen, allt slutade iallfall i kaos. Men nu är det mesta uträtt och så.
Kom iallfall hem mitt i natten och vaknade för några timmar sen, mötte upp Mickis och vi gick hem till Cicci och hämtade våra saker som vi fortfarande hade hemma hos henne.
Nu har jag massa plugg som jag måste göra, och sen så blir det fest ikväll med My, Filippa, Tove & Andrea! Roligt!

YOU GOT A FAST CAR, AND I GOT A PLANE HOW TO GET OUT OF HERE

Så jävla grym..! Har lyssnat på den här ungefär hela dagen haha! kommer väl antagligen tröttna snart också, men ännsålänge är den fortfarande jätte bra! Försöker lära mig den på gitarr också.. går inte så bra.. men snart så..!

FÖRSTA SNÖN


COLLAGE INSPIRATION

ciao



VARFÖR KOMMER MAN INTE IN PÅ MIN BLOGG=

Jag hatar blogg.se haha! andra gången på typ fyra dagar man inte kommer in på bloggen, tjoho.. aja, Värmdö gymnasium verkade jätte bra! nu är valet bara mellan sam/beteende, ekonomi/marknadsföretagning eller estetisk/sång..! eftersom ingen kommer besöka min blogg idag mer, så orkar jag inte skriva långt. hehe! puss!

@ SCHOOL

Slutar om en och en halv timme.. Så jävla skönt! Sen ska jag på värmdö gymnasiums öppethus kl 6! Hoppas det verkar lika bra som jag hört..! Bloggar mer när jag kommer hem! Puss


GODNATT

Godnatt! Nu ska jag smsa, hålla på med instagram, (där jag heter aliceelfstrom, followa mig!) spela mobilspel osv innan jag somnar..! Vart jätte glad ett tag efter förra inlägget, skrattade som om jag aldrig skrattat förr tillsammans med min syster, men nu är jag lite deppig igen.. Men vi hörs imorgon, godnatt!


LOVE ME LIKE A LOVE SONG

Har inte pluggat alls idag.. hatar skolan. Nu ska jag duscha och sen sätta på en serie eller film.. Jag vet inte varför men helt plötsligt började jag känna mig jätte deppig, blandat med söndags ångest. Har inte haft söndags ångest på flera veckor men nu är den här igen. Jag orkar inte skolan imorgon. Längtar redan efter helgen, komigen bara 5 dagar..!


:(

Be strong! Började gråta när jag såg den här videon.. Ville bara dela med mig den!

NEW YEAR INSPIRATION

new year inspiration



LÄNKBYTE!

Jag vill tipsa om min vackra Julias blogg! Hon har världens finaste personlighet, och hennes utsida lika så! För att komma till hennes blogg klicka här.

I ♥ U



QUESTION & ANSWER

 

Svar: Tack så jätte mycket! Den är köpt på JC, vet dock inte vilken, det var min mamma som köpte den!


STANDARD SÖNDAG


Som vanligt så blir alla söndagar detsamma, pluggapluggaplugga. Ska sätta mig i sängen, äta lite och sen så blir det plugg inför musikprov och noprov! Komigen nuu, bara tre veckor kvar..!

LÖRDAGEN DEN TREDJE DECEMBER

går hamnade jag och My på en fest i tyresö, ganska lyckat faktist! Lite lebbfest dock, men jätte trevliga tjejer! Helt random på bussen dit träffade jag Amanda och hennes kompisar, och det visade sig att vi skulle till samma fest! Jäätte random! Sen åkte jag och My hem till mig och somnade sött till barnfilm, tradition!
Mår bättre nu, hehe!






GOOODMOORGON!

Eller nja, god vet jag inte, huvudvärk osv. Men nu äter jag och My frukost iallafall och ska efter ta och få lite plugg gjort..! Glömde trycka på publicera på inlägget jag skrev innan jag drog ut igår, men vi drog till Tyresö på fest, berättar mer senare! Kyssar


YOU BETTER RUN FASTER THAN MY BULLET


FAVORITER

shoes
Asså jag har verkligen någon grej för bruna/beiga skor, så äckligt snyggt!

LÖRDAG

Är hos alva fortfarande och stannar hör ett tag till! Får se vad som händer ikväll..! Bloggar mer när jag kommer hem, puss puss!


FREDAGS MYS


Drar hem till Alva nu!

Saknat min bästis! Drar hem till henne nu sover där, myskväll bara! Orkar inget annat! Mobilbloggar, puss!

ITS FUCKING FRIDAY!

hehe typ världensfulaste bilder, sorry!

Herregud vilken lycka man känner varje fredag! Drog in till stan direkt efter jag slutat och träffade Linnea, fikade i någon timme och drog runt ett tag, trevligt! Sen kom jag väl hem för kanske tjugo minuter sen och ska ta en dusch och äta och så för att träffa några. Ska duscha nu innan jag fryser ihjäl men vi hörs lite senare! puss

CASUAL

casual


 


Dec. 1, 2011


Jag ska aldrig igen börja sortera massa lådor, herregud vad jag hatar att sortera..! Slutade med att allt innehåll i lådorna ligger över hela golvet.. Jag får ångest när jag måste slänga saker, för jag är rädd att jag ska slänga saker jag kommer sakna sen.
Har aldrig ens öppnat guiden till min platttång, men endå när jag ska slänga den blir jag rädd för att jag ska behöva den senare. Har ni sett programmet som heter något i stil med '' manisksammlare'' där det handlar om människor som inte kan slänga saker, som bor i sin lägenhet som är fylld med sopor och massa onödiga grejer. Känner mig osm en sån person just nu! haha, helt psykiskt sjuk. Ska fortsätta nu, annars kommer allt ligga kvar på golvet i någon vecka till och det ser förjävligt ut hehe.

LÄNKBYTE!

Cornelia heter den här snygga tjejen som har en blogg som jag brukar läsa! Förutom att hon har en bra blogg med mycket fina bilder och roliga bekännselser är hon också en urgullig tjej, rekommenderar Corres blogg mycket! klicka här för att komma till hennes blogg.

STÄD TIME!

JAAAAAA, äntligen klar med uppsatsen!! tjohooo. Så jävla skönt. Nu ska jag faktist ta tag i mitt rum, städa, och fixa. Ska nog sortera in alla saker jag hade i mitt gamla skrivbord lådor till mitt nya (lådorna har stått på mitt golv orörda i en månad nu..) Sen måla naglarna, och fixa sånt! puss!

HAHA


Torsdag!

Filmfestivalen fortsatte och vi kollade först på Tusen gånger starkare, och efter lunch The Shining, sist nämda filmen var äcklig, fast mer på ett psykiskt sätt. Hade som tur lilla My fastkklängd runt mig, så var inte så rädd. Sen gick jag förbi syslöjden för att försöka få vg, hehe! Efteråt var de inte lika kul, för då var jag tvungen att gå hem i skinnjacka i en storm medans det regnade så kaallt, ville dö. Men vart inte klar med uppsatsen så det är det jag gör ikväll. Känns som jag pluggar hela tiden... blog ya later!


PICTURES OF TODAY

Dagens outfit typ!!


RSS 2.0